• Dansk
 • Deutsch
 • English
 • Del på Facebook
  endags cykeltu på herlige Ærø
     

  ENDAGSTUR
  Oplev herlige Ærø på cykel ………

  Få masser af motion, frisk luft og måske en tur i bølgerne. Oplev Ærø på en cykeltur i det smukke landskab. Du skal blot møde op ved den fastlagte færge-afgang i Svendborg, og vi tager dig hele vejen til vor skønne ø. Sejlturen er en oplevelse i sig selv - det vil du bemærke når du krydser sydover i det smukke øhav.

  Cykelturen kan have udgangspunkt både i Ærøskøbing og Marstal. Cykler du fra Marstal, skal du tage en gratis bus umiddelbart efter færgeankomst i Ærøskøbing. Bussen bringer dig til Marstal. For at komme med færgen tilbage tager du igen bussen til Ærøskøbing.

  Ved ankomsten får du udleveret den valgte frokostpakke, en cykel og et forslag til rute, men du bestemmer selvfølgelig selv, hvor du vil køre på vore mange cykelruter i det ærøske landskab.   Når du er mæt af landskabet og har afleveret cyklen, kan du benytte nogle timer til at se på Marstal eller den gamle velbevarede by i Ærøskøbing – eller måske spise på en af vore restauranter, hvor du kan bestille og betale en frokost hos os.  Du kan herefter gå om bord på en af de fastlagte færgeafgange, som bringer dig nordover til Svendborg. Vi siger tak for besøget og er sikre på at du fik lyst til at komme igen.

  Denne endagstur til Ærø inkl. færge, cykelleje og frokostpakke sælges til en specialpris på fra kr. 245,00, børn (4 – 11 år) kr. 180,00.  

  Du kan vælge flere forskellige menuer i din frokostpakke - derfor vil der være forskellige priser.

   

   

  Du kan om kort tid købe og vælge din tur ved at klikke her

   
     

  Forhold vedr, turen:

  Du skal benytte færgeafgang fra Svendborg kl. 09:15 fra mandag - fredag. På lødage og søndage skal du benytte færgeafgangen kl. 08:15 fra Svendborg.